zondag 6 juli 2008

Actie schouderklop voor het leger.

Meer ‘schouderkloppen’ voor militairen op uitzending door gewone burgers, dat is wat we met deze actie willen stimuleren. Een ansichtkaart of andere bemoediging van u voor de mannen en vrouwen die namens Nederland ver van huis moeilijke en vaak risicovolle taken vervullen.
Wij hebben een speciale enveloppe laten drukken, waarin u (persoonlijk of als school, bedrijf, vereniging, of kerk/gemeente) een ansichtkaart, een briefje, een tekening, of andere vormen van meeleven aan een militair op uitzending kunt sturen. Wij verzamelen deze enveloppen en distribueren ze naar de verschillende uitzendgebieden. Voor de laatste schakel in de distributie steunen we op de militaire geestelijke verzorgers, of als die er niet zijn op de commandanten ter plekke.
Twee jaar geleden werd de actie Schouderklop gelanceerd door toenmalig staatssecretaris van Defensie dhr. Cees van der Knaap. Van de speciale ansichtkaarten zijn er intussen meer dan 10.000 verstuurd en verspreid. Reacties van geestelijke verzorgers en van militairen zelf tonen aan dat zo’n kaartje of berichtje altijd wordt gewaardeerd, ook al is de afzender onbekend. Dat geeft juist de erkenning en waardering die eruit spreekt een extra dimensie.
Wij zenden u het benodigde aantal ‘Schouderklop’ enveloppen gratis toe.
Aanvragen kan via i n f o @ p r o r e g e . n e t
Of bel ons even (tijdens kantooruren) op 055 - 3 57 56 57.


Ook kunt u de volgende informatie over 'Actie Schouderklop' downloaden:
Persbericht juni 2008
Persbericht februari 2008
Informatie voor particulieren, scholen, etc.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hoi,
Bedankt voor het achter laten van een bericht op mijn blog.

Hi,
Thanks for leaving a comment on my blog.
You can't see your comment immidiatly cause i have to accept it.